Tuusulan luistelijat ry on dynaaminen ja kehittymishaluinen taitoluisteluseura, jossa kaikki lapset ovat yhtä tärkeitä.

Tarjoamme yksinluisteluvalmennusta kilpaluistelijoille ja harrasteluistelijoille eri tasoisissa ryhmissä henkilökohtaisten taitojen ja tavoitteiden mukaisesti. Seuramme luistelukouluissa lapset voivat tutustua lajiin ja harjoitella luistelun alkeita koulutettujen ohjaajien ja valmentajien ohjauksessa. Oheisharjoitteluina järjestämme luistelijoillemme lajinomaista kuivaharjoittelua, tanssia, balettia, telinevoimistelua ja kuntosaliharjoittelua.

Tuusulan Luistelijoissa luistelee aktiivisesti noin 150 luistelijaa eri ryhmissä. Panostamme valmentajiemme ammattitaitoon ja kouluttautumiseen. Kaikki luisteluryhmien valmentajat ja ohjaajat ovat koulutettuja. Seuramme yksinluisteluvalmennuksesta vastaa kaudella 2018-2019 päävalmentajamme Lumikki Mäki ja päätoimiset valmentajat Liivo Rennik ja Pia Parviainen.

Seuramme kilpailutoiminta on aktiivista. Kannustamme kilpa- ja harrasteluistelijoitamme osallistumaan tasapuolisesti ja yksilöllisin tavoittein mahdollisimman paljon kauden kilpailuihin ja järjestämme aktiivisesti myös omia kilpailuja.

Tuusulan Luistelijat on Nuori Suomi -sinettiseura. Sinetti on osoitus laadukkaasta työstämme lasten ja nuorten urheiluharrastuksen parissa. Ilmapiirin toivomme olevan kaikkia kannustava, erilaisuutta hyväksyvä, avoin ja yhdessä tekemisestä iloitseva kaikessa seuratoiminnassamme. Pyrimme mahdollisimman aktiiviseen, monipuoliseen ja avoimeen tiedottamiseen, ja kaikki palaute toimintamme edelleen kehittämiseksi on tervetullutta.

Tavoitteenamme on lisätä taitoluistelulajin ja seuramme toiminnan näkyvyyttä alueellamme ja teemme aktiivisesti yhteistyötä jääseurojen, muiden urheiluseurojen, yhteisöjen ja Tuusulan kunnan kanssa. Pyrimme hankkimaan aktiivisesti yhteistyökumppaneita tukemaan monipuolista seuratoimintaamme.

Tervetuloa mukaan Tuusulan Luistelijoiden toimintaan!

Luistelevin terveisin
Johtokunta